ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό – Αναλαμβάνει ο Βόβορας

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Πεδουλάκη - Απόλυτη επιβεβαίωση του panathinaikos24.gr.

Επίσημο: Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό - Αναλαμβάνει ο Βόβορας

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Πεδουλάκη – Απόλυτη επιβεβαίωση του panathinaikos24.gr.

Η ιστοσελίδα μας από χθες το βράδυ σας είχε αποκαλύψει ότι ο Ελληνας τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από το τριφύλλι. Ο κ. Βόβορας αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως διοίκηση, ουδέποτε  έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων.

Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...