ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τσάβι Ρόκα, ο νέος τεχνικός διεθυντής!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάβι Ρόκα για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Παναθηναϊκός: Τσάβι Ρόκα, ο νέος τεχνικός διεθυντής!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάβι Ρόκα για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Τον νέο του τεχνικό διεθυντή βρήκε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Τσάβι Ρόκα. Έχει θητεύσει στο παρελθόν στη Σαμπαντελ και στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο 45χρονος Καταλανός βρισκόταν στην ομάδα της Κύπρου από το 2014 μέχρι το 2018. Νωρίτερα, ήταν στην ισπανική Σαμπαντέλ, στην οποία δούλεψε από το 2011 μέχρι τον Νοέμβριο του 2013.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια αφού αγωνίστηκε για πολύ λίγο με την πρώτη ομάδα, έπαιξε σε  Λογρονιές, Τολέδο, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ, Ράγιο, Οσπιταλέτ, Σαμπαντέλ, Όκλαντ Σίτι (Νέα Ζηλανδία) και ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Εουρόπα.

Στην Κύπρο μιλούν με καλά λόγια για τη δουλειά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατάφερε με την ΑΕΚ Λάρνακας να παίξει στα προκριματικά του Europa League, έβαλε την ομάδα «σφήνα» στους μεγάλους και τη γέμισε με το ισπανικό στοιχείο, φέρνοντας ποδοσφαιριστές όπως οι Τόνιο, Σίπο, Χοσέ Καντέ, Μίκι Μασάνα, Χόρχε Λαρένα, Χουάνμα Ορτίθ, Τέτε, Μικέλ Σαϊθάρ, Αλμπέρτ Σεράν, Γκιγιέμ Τρουγιόλς, Ρουμπέν Μίνιο, Ακοράν Μπαρέρα, Χαβιέρ Γκαρίδο.

Το όνομα του Ρόκα είχε “παίξει” και πριν από δυο χρόνια για το τριφύλλι όταν ο 45χρονος εργαζόταν ακόμα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.