ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει η Κροατία, πολλά γκολ στη Ρωσία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κερδίζει η Κροατία, πολλά γκολ στη Ρωσία!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (16/11) είναι γεμάτο… δράση! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με δυνατά προγνωστικά. Την παράσταση και στο σημερινό πρόγραμμα κλέβουν φυσικά τα Προκριματικά Euro 2020. Τα ματς είναι πολλά και αυτό ευνοεί τους παίκτες του στοιχήματος. Από αυτήν τη διοργάνωση, έχουμε κρατήσει δύο σημεία. Όμως δεν μείναμε εκεί. Τα μάτια μας στρέφονται και στη Β’ Ισπανίας, που έχει κανονικά αγωνιστική. Εννοείται, πως ενδιαφέρον υπάρχει και στο κουπόνι του μπάσκετ. Συνολικά, προκύπτει ένα αξιόλογο… πακέτο στοιχηματικών επιλογών. Πάμε λοιπόν, να τις αναλύσουμε παρακάτω!

Τέλος τα… αστεία για την Κροατία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τον πέμπτο όμιλο των Προκριματικών Euro 2020. Η Κροατία, υποδέχεται στις 21:45 τη Σλοβακία. Το παιχνίδι είναι καθοριστικό και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Κροατία είναι αυτήν τη στιγμή στην πρώτη θέση του γκρουπ. Έχει 14 βαθμούς και το σημερινό είναι το τελευταίο της παιχνίδι. Προκρίνεται ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αν χάσει όμως, τα πράγματα γίνονται… σκούρα. Σαφώς, οι Κροάτες είναι ανώτεροι από τους Σλοβάκους. Δεν έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης στη διοργάνωση, αλλά ήρθε η ώρα να τελειώνουν με την υπόθεση – πρόκριση. Στην έδρα τους γίνονται πιο δυνατοί και έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Σλοβακία από την άλλη κυνηγάει μόνο το «διπλό». Της απομένουν δύο αγωνιστικές και ξέρει ότι με δύο νίκες προκρίνεται. Παρόλα αυτά, γνωρίζει ότι απόψε έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν το γκολ, και αυτό μπορεί να τους «πληγώσει». Οι γηπεδούχοι δεν θα συγχωρήσουν τα κενά στην άμυνα. Είναι καλή ομάδα η Σλοβακία, αλλά δεν μοιάζει ικανή να κάνει το «μπαμ» σήμερα.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά ποιότητας. Οι Κροάτες αναμένονται απόλυτα σοβαροί για να καθαρίσουν την πρόκριση. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν, και γιατί όχι εύκολα. Πάμε με την Κροατία -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Κροατία κερδίσει με 1 γκολ διαφορά), στο 1.85.

Σκορ και θέαμα στη Ρωσία

Από τον πέμπτο όμιλο μεταφερόμαστε τον ένατο. Εδώ, σήμερα έχουμε ντέρμπι κορυφής! Η δεύτερη Ρωσία φιλοξενεί το πρώτο Βέλγιο. Όλοι περιμένουμε μια πολύ όμορφη αναμέτρηση στην Αγία Πετρούπολη.

Η Ρωσία έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε αυτά τα προκριματικά. Η μοναδική της ήττα στους οκτώ αγώνες που έδωσε, ήταν αυτή από το Βέλγιο στον πρώτο γύρο, με 3-1. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι μετράνε επτά συνεχόμενες νίκες. Ήταν άκρως παραγωγικοί με 27 γκολ ενεργητικό. Ενδεικτικά, την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν της Κύπρου με το εμφατικό 0-5! Θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος απόψε, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Κανονική… παρέλαση κάνει μέχρι τώρα στη διοργάνωση το Βέλγιο. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει κερδίσει και τους οκτώ αγώνες που έδωσε. Είναι σαφώς το καλύτερο σύνολο του ομίλου, με παίκτες – αστέρες ειδικά από τη μέση και μπροστά. Την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε το «διπλό» με 0-2 στο Καζακστάν. Σήμερα, οι Βέλγοι θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν ότι είναι το αφεντικό του ομίλου. Με τέτοιο ρόστερ, μπορούν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν θα εστιάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, αναμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι, με πολλά γκολ. Αυτό δείχνει η ποιότητα και το αγωνιστικό στυλ των δύο ομάδων. Επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Και οι δύο για τη νίκη

Μετά τα Προκριματικά Euro 2020, θα ασχοληθούμε με ένα εγχώριο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τη Segunda Division της Ισπανίας. Για την 16η αγωνιστική θα γίνουν σήμερα πέντε αγώνες. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι το Νουμάνθια – Βαγιεκάνο.

Η Νουμάνθια είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Οι γηπεδούχοι μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, κέρδισαν απανωτά τις Λούγκο, Αλμπαθέτε και Σπόρτινγκ Χιχόν. Έτσι, ανέβηκαν στην πέμπτη θέση και είναι εντός των πλέι-οφ ανόδου. Βέβαια, βρίσκονται μόλις στο -2 από την απευθείας άνοδο. Συνεπώς, γλυκοκοιτάζουν και τις υψηλότερες θέσεις. Θα αναζητήσουν το τρίποντο και σήμερα, και έχουν τα φόντα για να το κατακτήσουν.

Στην αντίπερα όχθη, η Βαγιεκάνο είναι πιο χαμηλά στην κατάταξη. Για την ακρίβεια, φιγουράρει στην 12η θέση με 20 πόντους. Δεν είναι κακή ομάδα, αλλά δυσκολεύεται να πάρει τα παιχνίδια στο γήπεδό της. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκε την Κάντιθ, με την οποία έμεινε στο 1-1. Στα θετικά, ότι πήρε βαθμό μετά από δύο σερί ήττες. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να πλησιάσει στην εξάδα. Τώρα, είναι τρεις βαθμούς κάτω από αυτήν.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων, είναι ψάχνουν τη νίκη και μόνο. Η Νουμάνθια είναι σε καλό μομέντουμ, ενώ η Βαγιεκάνο δεν θέλει να δει το τρένο να… χάνεται. Μπορούν να μας χαρίσουν ένα ανταγωνιστικό ματς. Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει ο Πανιώνιος

Ήρθε λοιπόν η ώρα του μπάσκετ. Η ελληνική Basket League μπαίνει στην έβδομη αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, θα διεξαχθεί σήμερα και το Πανιώνιος – Λαύριο.

Η μεγάλη μεταγραφή του Σαμάρντο Σάμουελς φαίνεται να βοηθάει ήδη τον Πανιώνιο. Με την ώθηση που έδωσε ο Αμερικανός, οι «Κυανέρυθροι» πήραν δύο συνεχόμενες νίκες. Απέναντι σε Ρέθυμνο και Ηρακλή. Μάλιστα, η δεύτερη ήταν στο καυτό Ιβανώφειο! Οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν αλλαγές στο ρόστερ τους και δείχνουν ότι αναζητούν τη γρήγορη παραμονή. Διακρίνονται για τη δυνατή τους έδρα, ενώ και η φανέλα είναι… βαριά. Ο Πανιώνιος ξέρει ότι πρέπει να παίρνει ματς σαν το σημερινό, στο γήπεδό του. Θα τα δώσει όλα επομένως, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το Λαύριο από την άλλη, τα πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Δεν είχε βέβαια και το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Η ομάδα του Σερέλη έχει ρεκόρ 4-2, έχοντας χάσει από Παναθηναϊκό και Περιστέρι. Σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Περιστερίου, το Λαύριο ήταν κατώτερο των περιστάσεων και ηττήθηκε με 88-62. Γενικά πάντως, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Είναι συγκροτημένο σύνολο και θα παλέψει για κάτι θετικό και σήμερα. Αποτελεί ερωτηματικό, το πώς θα παρουσιαστεί αυτήν τη φορά σε μια δυνατή έδρα, όπως αυτή του Πανιωνίου.

Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως έχουν προβάδισμα για τη νίκη απόψε. Έχουν βελτιώσει το ρόστερ τους και ο Σάμουελς δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι ο Πανιώνιος θα κερδίσει, εύκολα ή δύσκολα. Ποντάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE