ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασε με 100αρα!

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε επί του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ (107-71) με μπροστάρη τον Ράις, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους. Πέμπτη 100αστάρα για το τριφύλλι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ξέσπασε με 100αρα!

Ο Παναθηναϊκός με νέο προπονητή στον  πάγκο του Γιώργο Βόβορα, ξέσπασε. Οι πράσινοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικο χώρο και καθάρισαν από νωρίς το ματς.

Ένας παίκτης που δέχτηκε έντονη κριτική το προηγούμενο διάστημα, ο Ταϊρίς Ράις, ξεχώρισε στη δεύτερη περίοδο και με 13 πόντους του ο Παναθηναϊκός διατηρούσε άνετα το προβάδισμά του (47-30 στο 16′). Οι δύο προπονητές είχαν διάθεση να ανοίξουν το ροτέισιόν τους από νωρίς, με το παιχνίδι να μοιάζει με ένα «πράσινο ξεμούδιασμα» ενόψει της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί (58-37 στο 20′). Στο ημίχρονο το «τριφύλλι» είδε και τον Ντίνο Μήτογλου να είναι ανεβασμένος (7π., 4ρ.), ενώ οι Νικαιώτες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στο σκορ, έχοντας 5/17 τρίποντα και 9 λάθη.

Η επίθεση του Παναθηναϊκού συνέχισε να… ρολάρει και το τρίποντο του ΝτεΣόν Τόμας διαμόρφωσε το πρώτο +30 του απόγευματος (72-42 στο 23′), την ώρα που και ο Μπεν Μπέντιλ έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Ιωνικός από την μεριά του έμοιαζε «κλειδωμένος», με την απουσία του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ να είναι εμφανέστατη στην επίθεση της ομάδας του Βετούλα (79-47 στο 28′), παρά τα όσα έκανε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (17π. στο ίδιο σημείο). Ο πίνακας του σκορ στο 30′ έγραφε 82-52.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε 60% πίσω από τα 6,75μ. με 14/23 σουτ (με 21π. του Ράις). Ο Ιωνικός συνέχισε να παίζει ελεύθερα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και τίποτα δεν άλλαξε δραματικά μέχρι το φινάλε, με το «τριφύλλι» να ξεπερνάει για άλλη μια φορά τους 100 πόντους και να φτάνει δια περιπάτου στο 7-0 στην Basket League (107-71).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.