ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μοιάζει με ανέκδοτο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης, μέσα από το Blog του στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στο ανέκδοτο της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το ότι ο Ολυμπιακός απειλεί ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα λόγω μη ισονομίας!

Μοιάζει με ανέκδοτο!

Ο Ολυμπιακός ζητάει-λέει –ισονομία με επιστολή, που έστειλε στον Αυγενάκη, αλλιώς θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Όχι μην γελάτε. Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά δεν είναι. Πραγματικότητα είναι . Και ο Αυγενάκης αμέσως ανταποκρίθηκε και κάλεσε σε ραντεβού τον Ολυμπιακό, για να μάθει τα παράπονα. Σαν να λέμε, πέστο και έγινε.

Ξέρω ναι . Οι φίλοι των άλλων ομάδων της Ελλάδας και πρώτα από όλα οι φίλοι του Παναθηναϊκού τσιμπιέστε και αναρωτιέστε αν αυτό είναι πραγματικότητα, η το βλέπετε στον ύπνο σας. Και όμως στην πραγματικότητα είναι. Ο Ολυμπιακός ζήτησε ισονομία…..αλλιώς θα αποχωρήσει, από το πρωτάθλημα.

Απ’ότι όλοι καταλαβαίνουμε η …ισονομία για τον Ολυμπιακό είναι το 100-0 με το οποίο πήρε μία 20ετια πρωταθλήματα και μέσω πέναλτι και οφ-σάιντ έφτιαξε την …..καρδιά του πρωταθλητή. Αυτή είναι η ισονομία. Τα γεγονός, ότι …βούταγε ο Αλεξανδρής και έπαιρνε πέναλτι, το γεγονός, ότι η ομάδα του Κυράστα έτρωγε …πιστολιές και της έκλεβαν νίκες και νίκες, το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός πήγαινε στα προημιτελικά και τα ημιτελικά της Ευρώπης, αλλά στην Ελλάδα ….του απαγόρευαν να κερδίσει και έφτιαχναν Ριζούπολες, αυτό λέγεται ισονομία.

Αυτή την ….ισονομία θέλει η ομάδα του Πειραιά, με αυτή είχε μάθει τόσα χρόνια και τώρα, που είναι στο 50-50 δεν αντέχει. Δεν το θέλει, διότι έτσι υπάρχει ανταγωνισμός και ήδη έχασε δύο πρωταθλήματα . Η ομάδα, που έχει οργιάσει για μία 20ετία ζητάει ισονομία. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

*Καλώς να ορίσει ο Ρόκα. Η παρουσία του στην ΑΕΚ Λάρνακας, για μία τετραετία και το έργο του μας δείχνει, ότι είναι μία λογική επιλογή. Το αν θα πετύχει, η όχι θα φανεί…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.