ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καπογιάννη κατά Μίσσα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανε»

Η Ελένη Καπογιάννη έστειλε το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Τι είπε για τον Ζοτς!

Καπογιάννη κατά Μίσσα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανε»

Η Ελένη Καπογιάννη εδώ και λίγες μέρες είναι η νέα προπονήτρια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ των Γυναικών.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για το αν είχε δεύτερες σκέψεις λόγω του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος: «Όχι δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Η πρότααση μου έκανε πολύ κλίκ… Δεν φοβήθηκα στιγμή. Γνωρίζω την αντιπαλότητα και είναι ωραία. Η ακραιότητα δε νείναι ωραία και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε τον πολιτισμό. Γνωρίζω όσο μπορώ να φανταστώ τις αντιδράσεις που μπορεί να υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, αλλά εγώ είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτό που πιστεύω. Είναι μία μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω κάτι. Να ανέβουμε ένα επίπεδο. Αυτό μου φτάνει».

Για τους στόχους της:«Το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσουμε ένα στάνταρ απόδοσης. Μία ταυτότητα. Αλλά και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ. Πολύ σημαντικό».

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κίνηση του Κώστα Μίσσα να πιέσει τις νέανιδες του Παναθηναικού για 40 λεπτά πριν δύο χρόνια: «Θα συμφωνήσω ότι με κάθε αντίπαλο για τον σέβεσαι πρέπει να παίζεις αυτό που μπορείς. Δεν ξέρω γιατί το έκανε ο κύριος Μίσσας. Εγώ δεν το έκανα και δεν θα το έκανα. Σε αντίστοιχη περίπτωση, κόντρα στον Παναθηναικό, όταν ελέγχαμε το παιχνίδι καθόμουν στον πάγκο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Διαφωνώ όμως στο να υποχωρούμε τελείως όταν ο αντίπαλος είναι αδύναμος. Αυτό δεν βοηθά το άθλημα».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Το δηλώνω δημόσια. Είναι ο μπασκετικός μου Θεός. Προπονητικά γαλουχήθηκα με αυτόν. Μου αρέσουν οι ιδέες και ο τρόπος που αντιμετωπίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όταν έπαιζε ο Παναθηναικός στα Πατήσια είχα την άδεια να παρακολουθώ προπονήσεις του. Είδα λεπτομέρειες που αποτυπώθηκαν στον εγκέφαλό μου και τις χρησιμοποιώ».

Για την εμπειρία της στον Λίβανο: «Ο Λίβανος ήταν μία εμπειρία ζωής για μένα, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Κάτι διαφορετικό. Δούλεψα πάρα πολύ. Μεγάλη πρόκληση. Έπρεπε να μην θεωρώ πράγματα δεδομένα, ζορίστηκα με τη νοοτροπία τους αλλά θεωρώ ότι κάναμε πάρα πολλή δουλειά. Η δουλειά ήταν αισθητή παντού. Πήραμε 4 από τους 5 τίτλους και χάσαμε τον τελευυταίο λόγω τραυματισμού».

Για το αν την πείραξε ο τρόπος που έφυγε από τον Ολυμπιακό: «Αν το δω συναισθηματικά, ναι. Αν το δω ρεαλιστικά, όχι. Δεν πρέπει. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση σε διαφωνίες και ήρθε η αποχώρησή μου. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που έγινε, αλλά πέρασε. Δεν ισοπεδώνω το παρελθλόν. Έκλεισε ο κύκλος».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Θέλω να πω τέσσερα πράγματα. Ένα. Είμαι άνθρωπος που τιμάω τον χώρο που υπηρετώ. Δύο. Ξέρω να τιμάω την δουλειά που μου προσφέρεται. Τρία. Αγαπώ το μπάσκετ. Τέσσερα. Από την ώρα που έβαλα την υπογραφή μου, είμαι αποφασισμένη να δώσω και την ψυχή μου για να ξεπεράσει η ομάδα κάθε ταβάνι που μπορεί να έχει ο κάθε φίλαθλος στο μυαλό του. Το εννοώ και είναι μέσα από την καρδιά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...