ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρόκα «φέρνει» Γιάννου στον Παναθηναϊκό

Κάτι παραπάνω από πιθανό φαίνεται να είναι να εξετάσει ο Παναθηναϊκός την περίπτωση του Απόστολου Γιάννου την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ρόκα «φέρνει» Γιάννου στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κάλυψε το κενό του τεχνικού διευθυντή με την απόκτηση του Τσάβι Ρόκα.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», το τριφύλλι είναι πολύ πιθανό να εξετάσει την περίπτωση του Απόστολου Γιάννου, ο οποίος αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ρόκα, όντας τεχνικός διευθυντής  της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Γιάνν0υ διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι πράσινοι για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε το συμβόλαιο του Γιάννου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, άρα υπάρχει το δικαίωμα να μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα για μεταγραφή είτε το καλοκαίρι, είτε τον Ιανουάριο με μικρό φυσικά αντίτιμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.