ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πολυτεχνείο: Ένταση στην πορεία – Ήρθαν στα χέρια ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση κατεγράφη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ ανάμεσα στα μπλοκ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, στο τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πολυτεχνείο: Ένταση στην πορεία - Ήρθαν στα χέρια ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση κατεγράφη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ ανάμεσα στα μπλοκ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, στο τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το OPEN Τv αναφέρουν ότι υπήρξαν αψιμαχίες, ανταλλαγή μπουκαλιών με νερό και ενώ βρίσκονταν στο εν λόγω σημείο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, από το ΚΚΕ διέψευδαν το περιστατικό και υποστήριξαν πως δεν έγινε το παραμικρο επεισόδιο.

Την ίδια ώρα, ηρεμία επικρατούσε στα Εξάρχεια, ενώ νωρίτερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχειρήσεις σε κτίρια της περιοχής, ενώ σε ταράτσα βρέθηκαν σακίδια με «πολεμοφόδια».

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 214.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ