ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόβορας: «Χρειαζόμαστε νίκες σε δύσκολες έδρες όπως της Ζαλγκίρις»

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι το τριφύλλι πρέπει να μείνει συγκεντρωμένο για να φύγει με το διπλό.

Βόβορας: «Χρειαζόμαστε νίκες σε δύσκολες έδρες όπως της Ζαλγκίρις»

Ο Γιώργος Βόβορας κλήθηκε να σχολιάσει την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας:

«Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές ήττες. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς του Σαββάτου, ώστε να δείξουμε μία αντίδραση, να αλλάξει η κατάσταση και λίγο πνευματικά η διάθεση των παιδιών. Πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από δυο ήττες και θα βγάλει σίγουρα μεγάλη ενέργεια. Έτσι κι αλλιώς, η Ζαλγκίρις στο γήπεδο της παίζει πολύ επιθετικά. Αν θέλουμε να έχουμε πραγματικές ελπίδες, θα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα ριμπάουντ. Είναι δυο τομείς που θα κρίνουν το παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε σε πιθανές αλλαγές που έχει επιφέρει η παρουσία του στο «τιμόνι»: «Δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές. Έχουμε χάσει πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε κερδίσει κάποια από τα ματς που κρίθηκαν στον πόντο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι 40 λεπτά προσηλωμένος στο πλάνο σου, να μην επηρεαστείς από την επιθετική άμυνα της Ζαλγκίρις. Αν μείνουμε πιστοί, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά στο προηγούμενο ματς με την Άλμπα, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε συγκέντρωση. Συνήθως μετά από μία τόσο κακή ήττα, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Το πιστεύω ότι θα γίνει, γιατί χρειαζόμαστε νίκες σε δύσκολες έδρες».

Κλείνοντας, σχολίασε την κατάσταση του Τζίμερ Φριντέτ: «Έκανε χθες μια καλή προπόνηση, δεν είχε ενοχλήσεις και πιστεύω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.