Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το πως ένιωσε στη βράβευση του από τον Ερασιτέχνη: «Μόλις κατέβηκα στο παρκέ και άκουσα το «Είναι τρελός ο Πολωνός» ήμουν έτοιμος να κλάψω. Κάτι ξεχωριστό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με τίμησε. Ήταν καταπληκτική ατμόσφαιρα.»

Για το αν το περίμενε από την ΠΑΕ να τον βραβεύσει: «Δεν περίμενα να με βραβεύσει ο Ερασιτέχνης. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννακόπουλος ξαφνιάστηκα. Ήταν όλα εκπληκτικά. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ»

Για τη σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Υπάρχει κρίση στην ομάδα αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται υπομονή. Από πέρυσι ο Δώνης χτίζει μια ομάδα με πολλούς νέους. Η ομάδα μπορεί να πάει για το Κύπελλο αλλά όχι για το πρωτάθλημα ακόμα. Οι μεταγραφές δεν βοήθησαν καθόλου τον Δώνη. Μόνο δύο παίκτες παίζουν και ο μικρός ο Περέα. Στόχος είναι να πάει η ομάδα στην Ευρώπη. Για τα ίδια παιδιά είναι καλό να παίξουν 3-4 χρόνια στην ομάδα και μετά να φύγουν στο εξωτερικό. Το ρόστερ που έχει ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον οδηγήσει σ΄ ένα πρωτάθλημα, μιας και δεν υπάρχει βάθος πάγκου»

Για τον Περέα: «Είναι πολύ δυνατός και είναι γρήγορος. Έχει μεγάλο πλεονέκτημα που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Πρεπει να βελτιώσει την τεχνική του αλλά έχει τα φόντα να γίνει πολύ καλός»

Για τον Μακέντα: «Ο Μακέντα είναι πολύ καλός και εμένα μ΄αρέσει ανεξάρτητα αν δεν σκοράρει πάρα πολύ συχνά. Το ίδιο έχω πάθει και γω κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Για έναν επιθετικό είναι δύσκολο να μην σκοράρει και τρελαίνεσαι».

Για το τι πρέπει να γίνει στον Παναθηναϊκό ώστε να επανέλθει στην κανονικότητα η ομάδα: «Κατά τη γνώμη μου από τον Παναθηναϊκό λείπει ένας αρχηγός με παντελόνια. Ένας παίκτης με εμπειρία. Οι νεαροί είναι καλό να υπάρχουν αλλά η εμπειρία του χρειάζεται. Από την άλλη αν δεν μπορεί να αποκτηθεί ένας τέτοιος παίκτης χρειάζεται να στηριχθούν τα νέα παιδιά»

Για το PAO Alive,  το γήπεδο και τη νέα προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Αυτό περιμένει όλος ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα. Να φτιάξει ένα γήπεδο. Όσο μπορώ θα βοηθήσω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν δύο ομάδες για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός»

Για την επιστολή του Ολυμπιακού: «Εγώ φέτος βλέπω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Το VAR βοηθάει το ποδόσφαιρο»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Βλέπω ότι ο καινούργιος προπονητής πήρε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει μέχρι σήμερα στην Εθνική. Για μένα καλό για την Ελλάδα θα είναι να επιστρέψουν οι Μανωλάς – Παπασταθόπουλος. Χρειάζεται την εμπειρία»

Για το ποιος στόπερ τον δυσκόλεψε από Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Από ΑΕΚ ο Μανωλάς και από τον Ολυμπιακό ο Καραταίδης»

Για όσα είχε πει για τον Χατζηγιοβάνη: «Ο Γιώργος Δώνης μετά από ένα παιχνίδι είπε ότι θέλει να φύγει. Εγώ είπα ότι αν ήμουν προπονητής δεν θα τον κράταγα επειδή ήθελε να φύγει. Εγώ δεν μίλησα για την αξία του Τάσου. Ο Τάσος είναι χρήσιμος για κάθε ομάδα. Τόσο ο Χατζηγιοβάνης όσο και ο Μπουζούκης είναι από τους λίγους παίκτες»

Κλείνοντας ανέφερε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο στον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά  και σ΄ όλο τον κόσμο για την αγάπη του»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου