ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η «καμόρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και «ο γνωστός στο πανελλήνιο κ. Μάνταλος» (vids)

Ο Σταύρος Μάνταλος που υποστήριξε πως ουδέποτε έδωσε δικαιώματα και άφησε να εννοηθεί πως τα παράπονα που είχε στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δικαιολογημένα, έχει υπάρξει αρνητικός πρωταγωνιστής σε ουκ ολίγα ματς των πράσινων.

Η «καμόρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και «ο γνωστός στο πανελλήνιο κ. Μάνταλος» (vids)

Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ουδέποτε έδωσε δικαίωμα όσο σφύριζε. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα παράπονα που ούτε λίγο ούτε πολύ όπως άφησε να εννοηθεί… αδικαιολόγητα είχε από εκείνον ο Παναθηναϊκός κατά το παρελθόν. Αν πάμε λίγο πίσω στο χρόνο θα δούμε αρκετές περιπτώσεις που καθιστούν τα παράπονα από την πλευρά του τριφυλλιού μάλλον δικαιολογημένα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.