ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πράσινη… πίστη για «διπλό» από ομάδα και κόσμο στο Κάουνας (pics-vid)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Κάουνας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (19/11, 19:30), με τον κόσμο που ταξίδεψε μαζί με την ομάδα στην Λιθουανία να... ντοπάρει του παίκτες του «τριφυλλιού».

Πράσινη... πίστη για «διπλό» από ομάδα και κόσμο στο Κάουνας (pics-vid)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Κάουνας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (19/11, 19:30), με τον κόσμο που ταξίδεψε μαζί με την ομάδα στην Λιθουανία να… ντοπάρει του παίκτες του «τριφυλλιού».

Δείτε βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.