Έχει να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση της ομάδας περίπου τρία χρόνια. Από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν στο Κορωπί παρουσίαζε τον τότε νέο προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. Έκτοτε, ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει αποστασιοποιημένος και δεν έχει εμφανιστεί ούτε καν σε προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο διάστημα η στάση του μεγαλομετόχου έχει αλλάξει κατά πολύ. Είναι πιο κοντά στην ομάδα, τρέχει υποχρεώσεις που είχε αφήσει σε άλλους, ενδιαφέρεται, ρωτάει, μαθαίνει, παίρνει αποφάσεις. Και όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει και σε επίσημες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην κοινή παρουσίαση του Τσάβι Ρόκα και του Βαγγέλη Σάμιου.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εξετάζει το ενδεχόμενο της ταυτόχρονης παρουσίασης του νέου τεχνικού διευθυντή και του νέου αριχπροπονητή της ακαδημίας, σε μια συμβολική επιλογή για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Αλαφούζος πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Πρόκειται για ένα σενάριο που το συζητά με τους συνεργάτες του, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου