ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος… η επιστροφή

Ο Γιάννης Αλαφούζος μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού και σκέφτεται να παρουσιάσει εκείνος τους Τσάβι Ρόκα και Βαγγέλη Σάμιο.

Αλαφούζος… η επιστροφή

Έχει να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση της ομάδας περίπου τρία χρόνια. Από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν στο Κορωπί παρουσίαζε τον τότε νέο προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. Έκτοτε, ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει αποστασιοποιημένος και δεν έχει εμφανιστεί ούτε καν σε προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο διάστημα η στάση του μεγαλομετόχου έχει αλλάξει κατά πολύ. Είναι πιο κοντά στην ομάδα, τρέχει υποχρεώσεις που είχε αφήσει σε άλλους, ενδιαφέρεται, ρωτάει, μαθαίνει, παίρνει αποφάσεις. Και όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει και σε επίσημες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην κοινή παρουσίαση του Τσάβι Ρόκα και του Βαγγέλη Σάμιου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εξετάζει το ενδεχόμενο της ταυτόχρονης παρουσίασης του νέου τεχνικού διευθυντή και του νέου αριχπροπονητή της ακαδημίας, σε μια συμβολική επιλογή για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Αλαφούζος πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Πρόκειται για ένα σενάριο που το συζητά με τους συνεργάτες του, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.