ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρέχει» για ανανεώσεις και εκκαθαρίσεις ο Παναθηναϊκός

Σε καλό δρόμο οι επαφές για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, αλλά και για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

«Τρέχει» για ανανεώσεις και εκκαθαρίσεις ο Παναθηναϊκός

Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να «δέσουν» με νέο συμβόλαιο τους παίκτες που υπολογίζονται και που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι.

Ήδη μια πρώτη επαφή έχει γίνει με τον αδερφό και εκπρόσωπο του Ινσούα, δίχως ωστόσο οι δύο πλευρές να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες. Τόσο στην περίπτωση του Αργεντινού μπακ, όσο και σε αυτή του Γιόχανσον, θα γίνουν προτάσεις με συγκεκριμένο ταβάνι και το μέλλον του Σουηδού είναι πιο «θολό», καθώς δεν αναμένεται να του προταθεί αύξηση. Επίσης έχει σταλεί μήνυμα παραμονής από την διοίκηση στους Κουρμπέλη, Διούδη, Αποστολάκη και Δώνη. Ειδικά για τον αρχηγό της ομάδας, που έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο, οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να τον κρατήσουν.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να απαλλαγεί ο Παναθηναϊκός από τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζονται. Οικονόμου και Τζανδάρης «ζυγίζουν» τις επιλογές τους και αναμένεται να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο, όπως και ο Αρμενάκας. Αντίθετα, πιο δύσκολη είναι η υπόθεση του Μουνιέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο 420.000 ευρώ και δεν έχει δεχτεί να εισπράξει ένα μεγάλο μέρος αυτού του ποσού για να αποχωρήσει. Πάντως το θετικό είναι πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι αποφασισμένος να βρει ομάδα και συνεχίζει την αναζήτηση για το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τσάβι Ρόκα, νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιώργο Δώνη και είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις. Πάντως τα καθήκοντά του θα τα αναλάβει επίσημα τον Δεκέμβριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.