ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κατεδάφισε» την μπασκέτα ο Γιάννης (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «γκρέμισε» την μπασκέτα μετά από εξαιρετική ασίστ του Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και η φάση από τη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς είναι πρώτη στο Top 10.

«Κατεδάφισε» την μπασκέτα ο Γιάννης (vid)

ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καταπληκτικός για ακόμα μία βραδιά και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη με 115-101 στο Σικάγο επί των Μπουλς.

Ο Αντετοκούνμπο είχε 33 πόντους (5/12 βολές, 11/16 δίποντα και 2/6 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 8 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Αυτό ήταν το 13ο σερί νταμπλ-νταμπλ του Greek Freak, ένα σερί που «τρέχει» μόνος του τη φετινή σεζόν αφού κανείς άλλος δεν έχει φτάσει σε τέτοιο συνεχόμενο αριθμό νταμπλ – νταμπλ τη φετινή σεζόν.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε μία από τις πολλές εντυπωσιακές στιγμές του, ο Αντετοκούνμπο… κατεδάφισε τη ρακέτα των Μπουλς. Και αυτό του το κάρφωμα βρέθηκε στην κορυφή του Top 10 της βραδιάς.

Δείτε το βίντεο εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.