ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: “Να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη”

Οσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Καλάθης:

Οσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

«Παίξαμε άμυνα. Ήρθαμε με την κατάλληλη νοοτροπία στην άμυνα και η επίθεσή μας ακολουθήσε. Είναι σπουδαίο ότι πήραμε μία εκτός έδρας νίκη κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Παίρνουν πολλές νίκες εδώ πέρα.

Οι συμπαίκτες μου έκαναν εύκολη τη δουλειά μου, είχα ελεύθερα σουτ και αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση. Ήταν πραγματικά μία πολύ καλή ομαδική προσπάθεια και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη νίκη αυτή και να κάνουμε άλλη μία στην έδρα της Μπάγερν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας, είχε ένα καλό πλάνο για το παιχνίδι. Ελπίζω να αποκτήσουμε μομέντουμ και να ακολουθήσουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.