Η στιγμή που κάνει αλλαγή τον Τζίμερ Φριντέτ, ο Αμερικανός είναι εκνευρισμένος και ο Γιώργος Βόβορας τον πιάνει στο πρόσωπο και του μιλάει για να του δώσει να καταλάβει πως είναι για το καλό της ομάδας είναι για… χάιλαϊτ. Ο Φριντέτ λίγο αργότερα επανήλθε και πέτυχε ένα καλάθι και φάουλ που ήταν καθοριστικό για τη νίκη.

Η ηρεμία που έδειχνε σε όλα τα τάιμ άουτ που η κάμερα πήγαινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, σε ματς που έκαιγε για τους πράσινους, έδινε ηρεμία και σε όλη την ομάδα.

Οι στιγμές που τον βλέπαμε να δίνει εντολές, να χειροκροτεί, να μιλάει με τους συνεργάτες του, να πανηγυρίζει, απέδειξαν πόσο πολύ ήθελε αυτή τη νίκη.

Ναι, ο Γιώργος Βόβορας ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης στο Κάουνας. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρουμε αν θα γίνει μεγάλος προπονητής ή όχι, δεν ξέρουμε αν θα θελήσει να κάνει… σόλο καριέρα, δεν ξέρουμε αν ποτέ ο Παναθηναϊκός θα του δώσει την ευκαιρία να τον μονιμοποιήσει. Ξέρουμε όμως πως χθες το βράδυ ήταν σαν να έπαιζε κι εκείνος.

Μια συμπαθέστατη… φάτσα, που σου εμπνέει ηρεμία. Ένας τύπος που έχει κίνητρο και μεγάλη φιλοδοξία. Που τον έβλεπες και ένιωθες πως ζει σαν να είναι κάποιος μεγάλος τελικός.

Του αξίζουν τα εύσημα και δύο καλές κουβέντες. Του αξίζει και μια ευκαιρία στον πάγκο; Λίγο… νωρίς για να το κρίνουμε. Αλλά το ματς το διαχειρίστηκε υπέροχα, όπως και τους παίκτες του, που στο τέλος πανηγύρισαν όλοι μαζί.

Ο Καλάθης, μάλιστα, μίλησε για εκείνον μετά το τέλος του αγώνα. Όλοι αντιλήφθηκαν πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φύγουν νικητές από το Κάουνας, από μια έδρα που δεν περνάει εύκολα κανείς.

Μπράβο του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου