ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτογραφία του 1898 απεικονίζει ένα κορίτσι ίδιο με την Γκρέτα Τούνμπεργκ (vid)

Ένα κορίτσι απεικονίζεται σε μια φωτογραφία που εικάζεται πως έχει τραβηχτεί πριν 121 χρόνια και η ομοιότητά του με την Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι εκπληκτική.

Φωτογραφία του 1898 απεικονίζει ένα κορίτσι ίδιο με την Γκρέτα Τούνμπεργκ (vid)

Λέτε η πολυσυζητημένη Γκρέτα Τούνμπεργκ να έρχεται από το… παρελθόν; Μοιάζει λίγο τρομακτικό, ωστόσο αυτή η φωτογραφία που κυκλοφορεί παραπέμπει σε… θρίλερ.

Αυτή η εικόνα έκανε αρκετούς να πιστεύουν πως η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι ένας ταξιδιώτης από το παρελθόν που «ήρθε πίσω για να μας σώσει».

Τη φωτογραφία ανάρτησαν χρήστες του Twitter και δείχνει τρία παιδιά που αντλούν νερό από ένα πηγάδι στην επικράτεια Yukon στον Καναδά το 1898.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην εικόνα βρίσκεται μια νεαρή κοπέλα που μοιάζει τρομερά με την 16χρονη Σουηδή ακτιβίστρια της κλιματικής αλλαγής.

Η φωτογραφία ανακαλύφθηκε στα αρχεία εικόνων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως η 16χρονη σίγουρα έχει έρθει από το… παρελθόν, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που ανέφεραν πως μάλλον πρόκειται για επεξεργασμένη φωτογραφία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.