ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πιτίναρος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης... αφήνει για λίγο το ποδόσφαιρο και καλωσορίζει ξανά τον Ρικ Πιτίνο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ο Τάσος Νικολογιάννης… αφήνει για λίγο το ποδόσφαιρο και καλωσορίζει ξανά τον Ρικ Πιτίνο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ο Ρικ επιστρέφει, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα κάγκελα από τον ενθουσιασμό του και πολύ δικαιολογημένα, αφού από την άλλη εβδομάδα θα καθήσει στον πάγκο ο προπονητής, που λάτρεψε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο κόσμος της ομάδας, όσο ελάχιστους στο παρελθόν.
Ο Πιτίνο είναι εγγύηση, ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα να μπει στην 8αδα. Πέρυσι, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά παραλίγο να πάρει και πλεονέκτημα έδρας και στο τέλος αποκλείστηκε από την Ρεάλ. Οσοι ξέρουν μπάσκετ, γνωρίζουν, ότι είναι υπέρβαση για την Ελλάδα να έχει τον Πιτίνο σε πάγκο ομάδας, πόσο μάλλον σε δύο πάγκους. Πρώτα θα μιλήσω για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ο Πιτίνο θα ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών, θα πάρει το 100% από όλους τους παίκτες θα βρει το κουμπί του καθένα και κυρίως από τους Αμερικάνους θα πάρει τον καλύτερο εαυτό τους, διότι όλοι ο Αμερικάνοι ξέρουν τι σημαίνει Πιτίνο και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την έλευση Πιτίνο στην ομάδα, αμέσως θα συγχωρέσει και τα όποια λάθη μπορεί να γίνουν, διότι ο Πιτίνο ξέρει τι κάνει. Με αυτό τον τρόπο θα αποσυμπιεστεί η ομάδα και θα την βοηθήσει να πάρει τις νίκες, που χρειάζεται. Γενικά η παρουσία του Πιτίνο φέρνει μία θετική αύρα στην ομάδα και αυτό είναι το καλύτερο νέο. Και έρχεται την επόμενη μίας σπουδαίας νίκης επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
Το ρόστερ της ομάδας φέτος είναι πολύ καλύτερο από αυτό, που είχε να χειριστεί πέρυσι ο Πιτίνο, ενώ κάποιοι παίκτες ήρθαν το καλοκαίρι μετά και από δική του εισήγηση ,που είχε κάνει, όταν έφυγε. Στην πράξη αποδείχθηκε, ότι ο μοναδικός λόγος, που έφυγε ο Πιτίνο το καλοκαίρι είναι το πρόβλημα υγείας, που είχε ο εγγονός του, που ευτυχώς για το παιδί και τον άνθρωπο πρώτα το ξεπερνάει . Ετσι ήρθε κα συζήτησε με την Εθνική και τώρα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.
Οσο για αυτούς, που… θυμήθηκαν την Εθνική μπάσκετ σήμερα και… τσιρίζουν, διότι ο Πιτίνο είναι προπονητής της Εθνικής και του Παναθηναϊκού να πω ότι αυτό συμβαίνει και με τον προπονητή πόλο του Ολυμπιακού Βλάχο, που είναι και στην Εθνική, ότι έχει γίνει πιο παλιά και με τον Γιαννάκη στον Ολυμπιακό και την Εθνική, αλλά πιστεύω, ότι γίνεται λάθος κουβέντα. Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, αν ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Α1. Η ομάδα του Πειραιά επέλεξε να παίξει στην Α2, άρα δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού με τον Παναθηναϊκό. Αν έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός, που είναι ο Πιτίνο προπονητής στην Εθνική και τον Παναθηναϊκό το ίδιο πρόβλημα πρέπει να έχουν ο… Χαρίλαος Τρικούπης και ο Α.Ο Αγρινίου ,ομάδες της Α2. Καλό βράδυ, όνειρα γλυκά και σε όσους ενοχλούνται, ξυδάκι….

HIGHLIGHTS

READ MORE

close