Η καρδιά του PAO Alive θα χτυπήσει στο Μόναχο το επόμενο διήμερο και τρεις θρυλικές μορφές της πράσινης οικογένειας θα βρεθούν εκεί.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Φραγκίσκο Αλβέρτης και τον Κριστόφ Βαζέχα οι οποίοι βρίσκονται στην Γερμανία και στο Μόναχο, όπου ταξίδεψαν με την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και θα βρεθούν στο event το οποίο θα διοργανώσουν οι «πράσινοι» προκειμένου να ενημερώσουν τους Έλληνες ομογενείς που ζουν στην Γερμανία αλλά και τις γύρω χώρες για το τεράστιο εγχείρημα του PAOALIVE.

Την επομένη του αγώνα της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (23/11), θα πραγματοποιηθεί «γκαλά» στο οποίο θα δώσουν το παρών επιφανείς Έλληνες της ομογένειας και φυσικά εκεί θα είναι και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Κριστόφ Βαζέχα, με τους οποίους θα μπορέσουν να συνομιλήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και για το PAOALIVE.

Εδώ και αρκετές μέρες, εξάλλου, τρέχει η διαφημιστική καμπάνια που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του τριφυλλιού στο Μόναχο προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για όλες τις δράσεις που θα υπάρξουν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου