ΚΛΕΙΣΙΜΟ
PAO ALIVE

Στο Μόναχο για το PAO Alive οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Βαζέχα

Η καρδιά του PAO Alive θα χτυπήσει στο Μόναχο και τρεις θρυλικές μορφές της πράσινης οικογένειας θα βρεθούν εκεί.

Στο Μόναχο για το PAO Alive οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Βαζέχα

Η καρδιά του PAO Alive θα χτυπήσει στο Μόναχο το επόμενο διήμερο και τρεις θρυλικές μορφές της πράσινης οικογένειας θα βρεθούν εκεί.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Φραγκίσκο Αλβέρτης και τον Κριστόφ Βαζέχα οι οποίοι βρίσκονται στην Γερμανία και στο Μόναχο, όπου ταξίδεψαν με την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και θα βρεθούν στο event το οποίο θα διοργανώσουν οι «πράσινοι» προκειμένου να ενημερώσουν τους Έλληνες ομογενείς που ζουν στην Γερμανία αλλά και τις γύρω χώρες για το τεράστιο εγχείρημα του PAOALIVE.

Την επομένη του αγώνα της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (23/11), θα πραγματοποιηθεί «γκαλά» στο οποίο θα δώσουν το παρών επιφανείς Έλληνες της ομογένειας και φυσικά εκεί θα είναι και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Κριστόφ Βαζέχα, με τους οποίους θα μπορέσουν να συνομιλήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και για το PAOALIVE.

Μαλακατές για Βοτανικό: «Προσπαθούμε για τον Μάιο του 2026»
Μαλακατές για Βοτανικό: «Προσπαθούμε για τον Μάιο του 2026» 731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ και αρκετές μέρες, εξάλλου, τρέχει η διαφημιστική καμπάνια που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του τριφυλλιού στο Μόναχο προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για όλες τις δράσεις που θα υπάρξουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.