ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκιμή με Καμπετσή και Μολό

Τι δοκίμασε ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση εν όψει Παναιτωλικού.

Δοκιμή με Καμπετσή και Μολό

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό έχει στρέψει όλη του την προσοχή ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας μετά τη μείωση της ποινής του για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε κάποιες δοκιμές στη χθεσινή προπόνηση, όπου στη διάρκεια της τακτικής έπαιξε με 4-2-3-1 και 4-4-2. Ως γνωστόν ο Ζαχίντ είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται, με τον Καμπετσή και τον Μολό να έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν στη θέση του Νορβηγού μεσοεπιθετικού.

Στις χθεσινές δοκιμές ο Καμπετσής έπαιξε κοντά στον Μακέντα, με τον Μπουζούκη δεξιά και τον Χατζηγιοβάνη στα αριστερά.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του, ο Μολό έπαιξε κάποια στιγμή στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Μπουζούκη πίσω από τον Μακέντα και τον Χατζηγιοβάνη αριστερά. Ως σκέψη υπάρχει και η χρησιμοποίηση του Περέα δίπλα στον Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...