ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Τι φοβάστε; Μήπως ο Πιτίνο σας πάρει το πρωτάθλημα που δε συμμετέχετε;

To Panathinaikos24.gr παίρνει θέση στην υποκρισία που εμφανίστηκε από χθες γύρω από την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο και την Εθνική ομάδα.

Τι φοβάστε; Μήπως ο Πιτίνο σας πάρει το πρωτάθλημα που δε συμμετέχετε;

Έσκασε η είδηση ότι ο Ρικ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, έσκασαν από το κακό τους οι απέναντι. Ψυχραιμία παιδιά. Μέχρι… τέλους δε θέλατε; Μέχρι τέλους θα το γευτείτε το ποτήρι. Ο Πιτίνο είναι ένα όνειρο που πολύ θα θέλατε για αντί – Μπλατ, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο ισχυρός είναι εκείνος που φέρνει τις ονοματάρες στην Ελλάδα και ο ισχυρός είναι ο Παναθηναϊκός. Όχι τώρα. Εδώ και χρόνια. Ρίξτε μια ματιά στην οροφή του ΟΑΚΑ και θα καταλάβετε.

Έγινε… επανάσταση στα social media από χθες το μεσημέρι από τους θιγμένους. Γιατί θίχτηκαν; Γιατί λέει ο Πιτίνο δεν μπορεί να είναι προπονητής στην Εθνική Ελλάδος και στον Παναθηναϊκό ταυτόχρονα. Στο πόλο, ρε μάγκες, πως είναι ομοσπονδιακός προπονητής ο τεχνικός του Ολυμπιακού; Εκεί δεν υπάρχει… ασυμβίβαστο; Εκεί δε θίγεστε; Θα σας πούμε εμείς γιατί εκεί δε μιλάει κανείς.

Γιατί ούτε οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δε γνωρίζουν πως ο Βλάχος είναι προπονητής και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική, πόσο μάλλον οι οπαδοί. Καλά – καλά μπορεί να μην ξέρουν τον Βλάχο.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βγήκαν δημοσιεύματα και τιτιβίσματα γλυκανάλατα που ειρωνεύονταν τον Παναθηναϊκό, τον Βασιλακόπουλο, τον Γιαννακόπουλο, τον Πιτίνο. Τι φοβάστε ρε παιδιά; Μήπως με τον Πιτίνο σας πάρουμε το πρωτάθλημα στο οποίο δε συμμετέχετε; Ας διαμαρτυρηθούν οι φίλοι του Προμηθέα και της ΑΕΚ, που συμμετέχουν. Εσείς με τα… developments γιατί τέτοια κάψα;

Ή μήπως φοβάστε μη διεκδικήσουμε παρέα την είσοδο στην 8αδα της Ευρωλίγκας και τώρα με Πιτίνο τα καταφέρουμε εμείς; Αν φτάσετε σε σημείο να κοιτάτε έστω και τις δέκα πρώτες ομάδες της Ευρωλίγκας, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Προς το παρόν είστε τυχεροί που δεν υπάρχει υποβιβασμός για τους τελευταίους, γιατί θα σας βλέπαμε να δίνεται μάχη για την αποφυγή του. Και εκεί… Το έχετε και εύκολο να υποβιβάζεστε τώρα τελευταία.

Η υποκρισία σε αυτή τη χώρα χτυπάει κόκκινο. Αντί να χαιρόμαστε όλοι που ένας προπονητής σαν τον Ρικ Πιτίνο μας κάνει την τιμή να είναι και στην Εθνική μας ομάδα, ψάχνουμε να βρούμε γωνία στο δεκάρικο.

Αντί να λέτε και ευχαριστώ από πάνω, κουνάτε και το δάχτυλο. Ποιοι, εκείνοι που έπαιζαν 3 on 3 κάποτε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επειδή ήταν… ληγμένα τα νερά. Εκείνοι που είχαν φίλο τον Μπαρτζώκα, αλλά όταν του την έπεσαν οι οπαδοί στο πάρκινγκ του ΣΕΦ, έκαναν πως δεν τον ήξεραν. Μην κουνάτε το δάχτυλο λοιπόν, γιατί αν θέλετε να μιλήσουμε για μπάσκετ και για το ποιος είναι καθαρός και ποιος όχι, μπορούμε.

Προς το παρόν χαλαρώστε και απολαύστε τον Ρικ. Τα λέμε σε λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ. Αν παραμείνετε… μέχρι τέλους στο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...