ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Πιτίνο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού (pics)

Δεν πάνε πολλές μέρες από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια, που ο Πιτίνο βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Εκεί που επιστρέφει πλέον για να... μεγαλουργήσει.

Ο Πιτίνο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού (pics)

Στον αγώνα με τη Βαλένθια για την Euroleague η επίσκεψη του Αμερικανού προπονητή – θρύλου έβαλε «φωτιά» και στα ενδότερα του ΟΑΚΑ

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν, το πρόσωπο της βραδιάς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, πριν από μερικές ημέρε. Βραβεύτηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αι αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Τον αποθέωσαν μάλιστα, άπαντες και στα αποδυτήρια του γηπέδου. Είναι χαρακτηριστικό πως με το πέρας του αγώνα ο πολυνίκης κόουτς βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Μάνο Παπαδόπουλο, αλλά και όλο το «πράσινο» σταφ, ενώ ο Νικ Καλάθης για να τον αγκαλιάσει. Κάποια στιγμή πήγε κοντά τους και ο Αργύρης Πεδουλάκης, πριν ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από λίγα λεπτά ο Πιτίνο μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας – έστω και για λίγο – στα πράσινα αποδυτήρια. Εκεί όλοι σταμάτησαν ότι έκαναν και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα χαιρέτησαν και μίλησαν με τους Αμερικανό προπονητή.

Δείτε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει το altsantiri.gr:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...