ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα πλησιάζει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αρχίζουν την προεργασία για την ενίσχυσή τους.

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα πλησιάζει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αρχίζουν την προεργασία για την ενίσχυσή τους.

Οι “πράσινοι” έχουν δεδομένες προτεραιότητες για την ενίσχυσή τους, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από το τι θα γίνει με τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φάνη Τζανδάρη. Τα θέματα των Οικονόμου και Αρμενάκα φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο, σε αντίθεση με αυτό του Μουνιέ. Με τον Γάλλο συνεχίζει να υπάρχει απόσταση, το συμβόλαιό του είναι το υψηλότερο στην ομάδα (400.000 ευρώ) και όλα δείχνουν ότι η περίπτωσή του θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο “δύσκολο έργο” του Τσάβι Ρόκα, που από νωρίς θα… πέσει στα βαθιά.

Σε ό, τι έχει να κάνει τώρα με τις μεταγραφές, οι προτεραιότητες έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός φορ και ενός αμυντικού χαφ. Το πόσες κινήσεις θα γίνουν, θα εξαρτηθεί από τις αποχωρήσεις και την εξοικονόμηση χρημάτων από τα συμβόλαια.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη θέση του εξτρέμ, ο Μπεκ δεν μπορεί να βοηθήσει και είναι πιθανό να γίνουν συζητήσεις για αποχώρησή του. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο Κολοβός δείχνει να παίζει καλύτερα σε θέση πίσω από τον φορ και όχι στα άκρα. Συνεπώς, η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή γι αυτή τη θέση είναι αναγκαία.

Το ίδιο ισχύει και για το “εξάρι”, αφού ο Φάουστο δεν έχει βοηθήσει καθόλου, με εξαίρεση ένα ματς με την Παναχαΐκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας. Οσο για το “εννιάρι”, ένας ακόμη επιθετικός θα βοηθήσει πολύ, αλλά δεν είναι και το πλέον εύκολο να βρεθεί η ιδανική λύση μέσα στον χειμώνα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο νέος τεχνικός διευθυντής θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και θα κάνουν τις κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...