Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα πλησιάζει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αρχίζουν την προεργασία για την ενίσχυσή τους.

Οι “πράσινοι” έχουν δεδομένες προτεραιότητες για την ενίσχυσή τους, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από το τι θα γίνει με τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φάνη Τζανδάρη. Τα θέματα των Οικονόμου και Αρμενάκα φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο, σε αντίθεση με αυτό του Μουνιέ. Με τον Γάλλο συνεχίζει να υπάρχει απόσταση, το συμβόλαιό του είναι το υψηλότερο στην ομάδα (400.000 ευρώ) και όλα δείχνουν ότι η περίπτωσή του θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο “δύσκολο έργο” του Τσάβι Ρόκα, που από νωρίς θα… πέσει στα βαθιά.

Σε ό, τι έχει να κάνει τώρα με τις μεταγραφές, οι προτεραιότητες έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός φορ και ενός αμυντικού χαφ. Το πόσες κινήσεις θα γίνουν, θα εξαρτηθεί από τις αποχωρήσεις και την εξοικονόμηση χρημάτων από τα συμβόλαια.

Για τη θέση του εξτρέμ, ο Μπεκ δεν μπορεί να βοηθήσει και είναι πιθανό να γίνουν συζητήσεις για αποχώρησή του. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο Κολοβός δείχνει να παίζει καλύτερα σε θέση πίσω από τον φορ και όχι στα άκρα. Συνεπώς, η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή γι αυτή τη θέση είναι αναγκαία.

Το ίδιο ισχύει και για το “εξάρι”, αφού ο Φάουστο δεν έχει βοηθήσει καθόλου, με εξαίρεση ένα ματς με την Παναχαΐκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας. Οσο για το “εννιάρι”, ένας ακόμη επιθετικός θα βοηθήσει πολύ, αλλά δεν είναι και το πλέον εύκολο να βρεθεί η ιδανική λύση μέσα στον χειμώνα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο νέος τεχνικός διευθυντής θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και θα κάνουν τις κινήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου