ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Το λάθος στο «The 2night show» που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (vid)

Δεν το πρόσεξε κανείς πριν βγει η εκπομπή στον αέρα.

Το λάθος στο «The 2night show» που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (vid)

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο στούντιο του «The 2night show» μία ακόμη καλεσμένη από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ωστόσο, παρότι ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στους τηλεθεατές ανακοίνωσε την Θεοδοσία, την γυναίκα του Λάμπρου, εν τέλη στην πολυθρόνα απέναντί του κάθισε η Ουρανία, η μοδίστρα στο Διαφάνι.

«Πρώτη καλεσμένη, η Θεοδοσία από τις Άγριε Μέλισσες», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το βίντεο ξεκινά να περιγράφει τον ρόλο της Ουρανίας, την οποία υποδύεται η Αμαλία Βακάλη.

Το εν λόγω λάθος δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν στην παραγωγή και το μοντάζ της εκπομπής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.