ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: “Με το καλό να γυρίσει ο Πιτίνο”

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό και για τη συνέχεια της ομάδας μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παπαγιάννης:

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό και για τη συνέχεια της ομάδας μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας σέντερ κατά την αναχώρηση για το Μόναχο, ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν (22/11, 21:30):

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού μετά από τη νίκη στο Κάουνας: «Είναι δυο παιχνίδια με δυνατές ομάδες μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Κάναμε μια σημαντική νίκη με τη Ζαλγκίρις και έχουμε ετοιμαστεί για να είμαστε έτοιμοι αύριο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για το πώς έχουν ετοιμαστεί για τη Μπάγερν: «Έχουμε δει τι κάνουν πολύ καλά στο γήπεδο. Προέρχονται κι αυτοί από μια νίκη επί του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν μια νίκη μέσα στην έδρα τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.