ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες στην Αττική – Πού υπάρχουν προβλήματα

Προβλήματα και μποτιλιάρισμα αφήνει πίσω της η καταιγίδα – Η πρόγνωση για την Παρασκευή.

Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες στην Αττική - Πού υπάρχουν προβλήματα

Προβλήματα και μποτιλιάρισμα αφήνει πίσω της η καταιγίδα – Η πρόγνωση για την Παρασκευή.

Σφοδρή βροχόπτωση έπληξε την Αττική το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv.

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης παρατηρήθηκαν πολλά προβλήματα σε Μαρούσι και Κηφισιά, ενώ αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα – σε Ντράφι, Νέα Φιλαδέλφεια και Βάρη. Βέβαια, προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν και άλλες περιοχές στο Λεκανοπέδιο. Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά -από τη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισιάς έως τη συμβολή με την οδό Αγίου Τρύφωνος- λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νεροποντή έπληξε και το κέντρο της Αθήνας, το Καλλιμάρμαρο, την Ηλιούπολη και τη Γλυφάδα. Προσοχή χρειάστηκε στους δρόμους του Καματερού, όπου η βροχή ήταν έντονη, ενώ κυκλοφοριακό κoμφούζιο παρατηρήθηκε και στην άνοδο της Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε και στην Αττική Οδό, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες καταγράφηκαν και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Η δυνατή βροχή, σε όλους τους οδικούς άξονες, δυσκόλεψε την κυκλοφορία των οχημάτων, με τους οδηγούς να μένουν ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετεωρολόγος του Open Tv, στο ίδιο δελτίο ειδήσεων τόνισε ότι ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση, με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές. Από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής.

Ειδικά για το βράδυ της Πέμπτης σημείωσε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Αττική, μέχρι και τις 10 το πρωί της Παρασκευής – μετά, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μέχρι και τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, αφού και εκεί αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...