ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζει με το «τριφύλλι» ο Μόλβαλης!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μόλβαλη.

Συνεχίζει με το «τριφύλλι» ο Μόλβαλης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον καταδύτη Νίκο Μόλβαλη.

Ο «πράσινος» αθλητής είναι  ένας από τους πλέον σημαντικούς του Συλλόγου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το «τριφύλλι».

Μετράει ήδη πολλές επιτυχίες σε εγχώριο επίπεδο ενώ και σε διεθνές επίπεδο έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του καθώς το καλοκαίρι που πέρασε κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες στο μικτό ομαδικό αγώνισμα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα έχει κατακτήσει μια φορά την τέταρτη θέση σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δύο φορές την πέμπτη θέση και δύο φορές την έκτη θέση  για τον ίδιο θεσμό καθώς και μια φορά την 12η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Επίσης ο Μόλβαλης ήταν τέσσερις φορές  πρωταθλητής Ελλάδας ανδρών στην κατηγορία Όπεν (2015, 2016, 2017, 2019) .

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o Νίκος Μόλβαλης είπε:

«Για ακόμα μια χρόνια με τα χρώματα του Παναθηναϊκού μπαίνουμε δυνατά στην αγωνιστική περίοδο και οι στόχοι μας είναι πολύ μεγάλοι εν’ οψει των ολυμπιακών αγώνων και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο  μου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...