ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονακό και ομάδα από Γερμανία για Βαγιαννίδη!

Η Μονακό και μια ομάδα από τη Γερμανία είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό Βαγιαννίδη.

Μονακό και ομάδα από Γερμανία για Βαγιαννίδη!

Η Μονακό και μια ομάδα από τη Γερμανία είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό Βαγιαννίδη.

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο ατζέντης του Γιώργου Βαγιαννίδη μετέφερε ενδιαφέρον από δυο ομάδες του εξωτερικού για τον νεαρό δεξί μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτές έμειναν στάσιμες, αφού ο Βαγιαννίδης και η οικογένειά του ήθελαν κάποιες εγγυήσεις, που δεν μπορούσε το τριφύλλι να δώσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μονακό είναι η μια ομάδα που θέλει τον νεαρό. Η άλλη είναι από τη Γερμανία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ενδιαφέρον για τον παίκτη και από τρίτο κλαμπ της Ευρώπης. Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δοθεί στο εξωτερικό, το τριφύλλι θα πάρει τροφεία, αφού πρόκειται για παίκτη – προϊόν της ακαδημίας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.