ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διάβολοι φοράνε πράσινα!

Ο φοβερός και τρομερός Παναθηναϊκός νίκησε 87-75 εκτός έδρας την Μπάγερν, έκανε το 2Χ2 στη διαβολοβδομάδα και έφτασε στο 6-4 στην Ευρωλίγκα. Μαγικός ο κόσμος του "τριφυλλιού" στο Μόναχο.

Οι διάβολοι φοράνε πράσινα!

Ο φοβερός και τρομερός Παναθηναϊκός νίκησε 87-75 εκτός έδρας την Μπάγερν, έκανε το 2Χ2 στη διαβολοβδομάδα και έφτασε στο 6-4 στην Ευρωλίγκα. Μαγικός ο κόσμος του “τριφυλλιού” στο Μόναχο.

Οι “πράσινοι” ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο και με καταπληκτική άμυνα κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο και σωστές επιλογές στην επίθεση, έδειξαν στην Μπάγερν Μονάχου ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Με αυτή τους τη νίκη έφτασαν στο 6-4 στην Ευρωλίγκα και για πρώτη φορά έκαναν το 2Χ2 σε… διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα!

Το τριφύλλι είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και συγκεκριμένα τους Τόμας (14), Καλάθη (12), Φριντέτ (10), Παπαπέτρου (11), Ράις (13), Μήτογλου (11).  Ο Νικ μέτρησε, επίσης, 5 ασίστ και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος της ομάδας (πάνω από 1000 οπαδοί) ήταν τρομερός. Γέμισε το ένα πέταλο του γηπέδου και με συνθήματα και παλμό μετέτρεψε το γήπεδο της Μπάγερν σε… ΟΑΚΑ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.