ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η μαγκιά του Βόβορα και η «ασυλία» του Ρικ

Ο Αρης Λαούδης γράφει για τον Πιτίνο που αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρυσι και τον Βόβορα που θα 'χει σημαντικό ρόλο αν αλλάξει η Ιστορία της φετινής σεζόν.

Η μαγκιά του Βόβορα και η «ασυλία» του Ρικ

Ο Αρης Λαούδης γράφει για τον Πιτίνο που αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρυσι και τον Βόβορα που θα ‘χει σημαντικό ρόλο αν αλλάξει η Ιστορία της φετινής σεζόν.

Ο Πιτίνο πριν καν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα προσφέρει στον Παναθηναϊκό δύο πράγματα που του έλειπαν από την πρώτη μέρα του Πεδουλάκη: Το πρώτο είναι η συσπείρωση και το δεύτερο (σημαντικότερο όλων…) η ασυλία. Για να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν αρκεί να είσαι καλός προπονητής.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.