ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Τα όνειρα των εραστών δεν σβήνουν…»

Με αφορμή την συμπλήρωση 53 ετών της Θύρας 13 ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ τιμά απόψε (9.15μ.μ. κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι) τους χιλιάδες «αιώνια πιστούς», τους ονειροπόλους που πίστεψαν στην ουτοπία του «τριφυλλιού» , ένωσαν τις φωνές τους, την «σχιζοφρένεια» τους κι έχτισαν τον δικό τους μύθο.

«Τα όνειρα των εραστών δεν σβήνουν…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλους εκείνους τους παρανοϊκούς που μοιράστηκαν το ίδιο όνειρο και η καρδιά τους χτύπησε στον ίδιο ακριβώς ρυθμό έστω και για ένα δευτερόλεπτο…

Αυτούς που δάκρυσαν στα ιστορικά σκαλιά της Λεωφόρου, στα πέταλα ολόκληρης της γης…

Την τιμητική πλακέτα, αποφασίσαμε να την παραδώσουμε σ έναν γνήσιο, αθόρυβο και ακούραστο στρατιώτη της «πράσινης» ιδέας που συνέδραμε στην δημιουργία κουλτούρας μιας ολόκληρης γενιάς.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε έναν …παράξενο συνοδοιπόρο στο πράσινο ταξίδι μας μέσα στον χρόνο που ήταν (και είναι) στην πρώτη γραμμή των σκαπανέων που άνοιξαν νέες ατραπούς για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι οπαδοί την ομάδα τους και την σχέση της με την κοινωνία.

Έδωσε άλλη πνοή στο οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού μας, «εκτροχίασε» την καθιερωμένη τυπική σχέση φιλάθλων-Συλλόγου, με…mad πρωτοβουλίες, οραματίστηκε οπαδικές …Glory Days όπου πρόσθεσε και αυτός το λίθο του και θα βρίσκεται πάντα εδώ μέχρι…The nightmare returns.

Παρασκευά Πολυχρόνη θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί στις Λεωφόρους της καρδιάς μας, στα «τρελά μας όνειρα δοσμένοι»…

Παναθηναϊκός Αμεά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.