ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Στο μυαλό μας μόνο η νίκη – Σας θέλουμε όλους δίπλα μας

Η Ιωάννα Δίελα, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στην αυριανή αναμέτρηση με τα Γιάννενα και καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταθεί γι΄ άλλη μία φορά δίπλα της.

Στο μυαλό μας μόνο η νίκη – Σας θέλουμε όλους δίπλα μας | panathinaikos24.gr

Καλησπέρα σας,

Επικοινωνούνε ξανά μετά από 15 μέρες. Αυτές οι 15 μέρες ήταν ιδιαίτερα, μιας και έγιναν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα μας. Όπως ξέρετε αυτές τις μέρες αλλάξαμε προπονητικό τιμ.

Αύριο στις 14:30 παίζουμε στην έδρα μας κόντρα στα Γιάννενα. Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, μιας θέλουμε πάρουμε τη νίκη για να μεγαλώσουμε το σερί των νικών μας. Επίσης θέλουμε  να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με λίγα λόγια θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πλήρης, μιας και ξεπεράστηκαν τα προβλήματα τραυματισμού. Η Ασπασία Καλαμπάκου και η ξένη μας γύρισαν. Εγώ επέστρεψα από τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας και έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Τα Γιάννενα είναι μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, μιας και έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ανέβουν πέρυσι. Το παιχνίδι θέλει προσοχή και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ένα πανέμορφο παιχνίδι και θα πάρουμε τη νίκη. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Τα λέμε αύριο στο γήπεδο.

Θα τα ξαναπούμε,

Ιωάννα Δίελα»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close