ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Στο μυαλό μας μόνο η νίκη – Σας θέλουμε όλους δίπλα μας

Η Ιωάννα Δίελα, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στην αυριανή αναμέτρηση με τα Γιάννενα και καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταθεί γι΄ άλλη μία φορά δίπλα της.

Στο μυαλό μας μόνο η νίκη - Σας θέλουμε όλους δίπλα μας

Καλησπέρα σας,

Επικοινωνούνε ξανά μετά από 15 μέρες. Αυτές οι 15 μέρες ήταν ιδιαίτερα, μιας και έγιναν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα μας. Όπως ξέρετε αυτές τις μέρες αλλάξαμε προπονητικό τιμ.

Αύριο στις 14:30 παίζουμε στην έδρα μας κόντρα στα Γιάννενα. Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, μιας θέλουμε πάρουμε τη νίκη για να μεγαλώσουμε το σερί των νικών μας. Επίσης θέλουμε  να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με λίγα λόγια θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πλήρης, μιας και ξεπεράστηκαν τα προβλήματα τραυματισμού. Η Ασπασία Καλαμπάκου και η ξένη μας γύρισαν. Εγώ επέστρεψα από τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας και έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Τα Γιάννενα είναι μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, μιας και έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ανέβουν πέρυσι. Το παιχνίδι θέλει προσοχή και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ένα πανέμορφο παιχνίδι και θα πάρουμε τη νίκη. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Τα λέμε αύριο στο γήπεδο.

Θα τα ξαναπούμε,

Ιωάννα Δίελα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ