ΚΛΕΙΣΙΜΟ
PAO ALIVE

Το μήνυμα Διαμαντίδη και Αλβέρτη για το PAO Alive (Vid)

Οι θρύλοι του μπάσκετ του Παναθηναϊκού , Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, κάλεσαν τον κόσμο του τριφυλλιού να στηρίξει το PAO Alive.

Το μήνυμα Διαμαντίδη και Αλβέρτη για το PAO Alive (Vid)

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης κάλεσαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει το πρότζεκτ του PAO Alive, ώστε ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει μεγάλος.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν:

Δημήτρης Διαμαντίδης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Νομίζω πως ο Φράγκι τα είπε πολύ καλά. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά όλοι είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε. Εύχομαι ο καθένας, όσο μπορεί, να δείξει την αγάπη στον σύλλογο που υπηρετήσαμε και βιώσαμε όμορφες στιγμές».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φραγκίσκος Αλβέρτης

«Όταν είσαι Παναθηναϊκός, είσαι Παναθηναϊκός για μια ζωή. Γίνεται μία προσπάθεια να βοηθήσουμε όλοι μας τον σύλλογο που μας έχει κάνει πάρα πολλές φορές περήφανους. Σε μία δύσκολη στιγμή της παναθηναικής ιδέας, κάνουμε μία προσπάθεια για να κρατήσουμε το όνειρο και την ομάδα ζωντανή. Ελπίζω και εύχομαι να αυτή η προσπάθεια να αποδώσει, ώστε να έχουμε το δικό μας γήπεδο, όλα τα αθλήματα να έχουν την δική τους στέγη καικαι να συνεχίσουμε την αυτοκρατορία μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.