ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για Θύρα 13 και Βαρδινογιάννη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στο instagram για τη Θύρα 13 και την αποχώρηση Βαρδινογιάννη.

Γιαννακόπουλος για Θύρα 13 και Βαρδινογιάννη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στο instagram για τη Θύρα 13 και την αποχώρηση Βαρδινογιάννη.

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το ερώτημα του οπαδού της ομάδας προς τον DPG είναι διατυπωμένο λάθος. Ο οπαδός ρώτησε: “Ηταν λάθος που η Θύρα 13 έδιωξε τον Βαρδινογιάννη;”. Φυσικά, καμία Θύρα 13 δεν έδιωξε την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Η οικογένεια αποχώρησε, αφού ανέλαβε πρώτα ο Τζίγκερ τα ηνία μετά τον πολυμετοχικό. Στη συνέχεια, πάρκαρε τις μετοχές του και ανέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος. Φυσικά, και οι οργανωμένοι ήταν κατά του Βαρδινογιάννη και των πρακτικών του, όμως, δεν ήταν αυτοί που… τον έδιωξαν από το τριφύλλι.

Ο Γιαννακόπουλος απάντησε: “Η μέχρι τώρα πορεία αυτό δείχνει”, αναφερόμενος, φυσικά, στο τι ακολούθησε για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια και στην απαξίωση του τριφυλλιού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο DPG αποθέωσε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη («θα μπορούσα να τον βλέπω για πάντα»), ανέφερε πως στις πρώτες ημέρες του στη ΚΑΕ έψαχνε την διάδοχη κατάσταση, αφού δεν ήθελε να αναλάβει, ενώ τόνισε πως το μεγαλύτερο λάθος του ήταν η πρόσληψη του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...