ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκλονιστικός Εμμανουηλίδης: «Αφιερώνω το γκολ στην μητέρα μου που έχει φύγει»

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήταν συγκινητικός στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, μιας και αναφέρθηκε στην μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή αποκαλύπτοντας ότι σε εκείνη αφιέρωσε το γκολ.

Συγκλονιστικός Εμμανουηλίδης: «Αφιερώνω το γκολ στην μητέρα μου που έχει φύγει»

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμμανουηλίδης:

Για το γκολ: «Δεν περίμενα ότι θα έβγαινε η αντεπίθεση αυτή. Από κει και πέρα έκανα ότι μπορούσα. Ο πανηγυρισμός πήγαινε στην μητέρα μου που έχω χάσει και γι΄ αυτό ήταν και το φιλί. Είχα σκεφτεί την ντρίμπλα που ήθελα να κάνω και στη συνέχεια είδα τον Σα έξω και πλάσαρα σωστά».

Για την βελτίωση του Πανιωνίου: «Η αλήθεια είναι ότι με τον Άρη παίξαμε πολύ καλά. Δουλεύουμε εξαιρετικά με τον κύριο Παπαβασιλείου. Είμαστε σαν οικογένεια. Έχουμε γίνει πραγματικά ένα μέταλλο».

Για το ότι προσπαθεί να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια: «Η πρώτη δουλειά ενός παίκτη είναι βελτιώσει και τα δύο πόδια ώστε να γίνει απρόβλεπτος».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως έχει αλλάξει η εικόνα του Πανιώνιου: «Στις προπονήσεις παίζουμε με πάρα πολύ πάθος και αυτό φαίνεται στο γήπεδο»

Για το αν αισθάνεται αδικημένος που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδικημένος, μιας και είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, που με πήγε πίσω. Εγώ πρέπει να συνεχίσω να παίζω. Δεν είμαι προπονητής για να λέω ποιος θα παίζει και ποιος όχι».

Για το ότι έλεγε με τους συμπαίκτες ότι θα σκοράρει: «Η αλήθεια είναι πως όλοι λέγαμε ότι και θα παίξω και θα βάλω γκολ και τελικά έγινε»

Για το πως ένιωσε όταν σκόραρε: «Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ σε γκολ και αυτό φάνηκε».

Για το τι θα έλεγε στην μητέρα του αν ήταν εκεί: «Αν ήταν εδώ μητέρα μου σήμερα θα τις έδινα μια αγκαλιά και θα της έλεγα ότι την αγαπώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...