ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 - EΡΤPORTS)

Με θέληση και ψυχή για το “διπλό” στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη για να χτίσει σερί στο πρωτάθλημα.

Με θέληση και ψυχή για το

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη για να χτίσει σερί στο πρωτάθλημα.

Με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τις νίκες, μετά τη σπουδαία επικράτηση – ανατροπή και να αρχίσει να χτίζει σερί στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 11η αγωνιστική της Super League. Οι “πράσινοι” μετά το μεγάλο τρίποντο επί της ΑΕΚ και την… ήρεμη διακοπή, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους και έχουν αποκλειστικό σκοπό το “διπλό” που θα τους δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς και θα τους τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία.

Ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ζαχίντ, Ινσούα και Μπεκ. Αντιθέτως, ο Κολοβός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και είναι διαθέσιμος. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νούνες, Πούγγουρας και Καμπετσής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, σε σύστημα 4-2-3-1 θα παίξουν οι Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης,  Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα και Κολοβός ή Περέα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.