ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Νίκη για τις πράσινες στο ντεμπούτο της Καπογιάννη

Πολύ καλή παρουσία είχε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο της Ελένης Καπογιάννη στον πάγκο του «τριφυλλιού» καθώς επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 83-65.

Νίκη για τις πράσινες στο ντεμπούτο της Καπογιάννη

Πολύ καλή παρουσία είχε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο της Ελένης Καπογιάννη στον πάγκο του «τριφυλλιού» καθώς επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 83-65.

Οι «πράσινες» έπιασαν κατά περιόδους υψηλά στάνταρ απόδοσης και πλέον συγκατοικούν με τον ΟΑ Χανίων στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό μέρος, στην πρώτη περίοδο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρίσκει τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι ωστόσο ήταν μουδιασμένος στην άμυνα καθώς δεχόταν με ανάλογη ευκολία τους πόντους που έβαζε και το αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου ήταν 19-20.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην δεύτερη περίοδο το «τριφύλλι» πάτησε γκάζι βελτιώθηκε στην άμυνα και συνέχισε να σκοράρει με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 48-33 υπέρ των «πράσινων ».

Κατά την Τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός διατήρησε το προβάδισμα με 59-48 ενώ στην τελευταία περίοδο οι «πράσινες» βρήκαν εύκολους πόντους και έφτασαν στο τελικό 83-65

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καπογιάννη): Μούλη, Πούλινς 13, Καλαμπάκου 13(3), Καρακασίδου 7(1), Πολίτη, Δίελα 14(2), Μακέι 16(3), Κούκη 2, Πρίφτη, Τάνστουλ 18.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου, Μοντγκόμερι 14(1), Χούλη, Κατσαμούρη 2, Μπουκουβάλα, Ξανθοπούλου 1, Τζήμου 10(1), Κάλχουν 6, Χρηστάκη, Ντάλα 13(1), Κανέλλου, Τακ 19.

Στην εξέδρα βρέθηκαν περίπου 600 οπαδοί του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα ενώ ανάμεσα τους ήταν οι τιμ μάνατζερ του ανδρικού και του γυναικείου βόλεϊ καθώς και ο πασαδόρος του ΠΑΟ, Άξελ Γιάκομπσεν και ο κεντρικός Παναγιώτης Πελεκούδας.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η προπονήτρια των «πράσινων» Ελένη Καπογιάννη επισήμανε «Είμαι ικανοποιημένη για πρώτο ματς και τα κορίτσια κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Αλλάζουμε μερικά πράγματα και προσπαθούν να προσαρμοστούν. Πάντως από αυτό που είδα είμαι ικανοποιημένη και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Αν εστιάσουμε στην άμυνα θα έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και σίγουρα μπορούμε να αγωνιστούμε καλύτερα.

Για τον κόσμο έχω να πω ότι ένιωσα από κοντά τι θα πει έκτος παίκτης και σίγουρα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς οι φίλαθλοι μας αφού στηρίζουν και δίνουν ώθηση στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.