ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πισωγύρισμα στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ημίχρονο, προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης στο δεύτερο, αλλά ο Μακέντα ήταν ο μοναδικός που απειλούσε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Σπουδαία επέμβαση του Διούδη στο 93΄που κράτησε το 0.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Παναιτωλικού και έτσι έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην βαθμολογία. Οι πράσινοι δεν ήταν καθόλου καλοί και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα δύο θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν εντελώς αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται και ιδιαίτερα εξαιτίας της βροχής.

Οι πράσινοι είχαν την κατοχή του αγώνα από την αρχή, έπαιζαν στο μισό γήπεδο τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν υπήρχε πραγματικά ούτε υποψία φάσης.  Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μακέντα έχασε μία τεράστια ευκαιρία, με τον επόπτη να σηκώνει τη σημαία, με αποτέλεσμα η ευκαιρία να είναι ως μη γενόμενη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε εντελώς διαφορετική εικόνα με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν πολλές ευκαιρίες.

Στο 52΄ μετά απο λάθος εκτίμηση του Διούδη , η μπάλα έφτασε  στον Λουσέρο και εκείνος προ κενής εστίας σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 53′ ο Σανιά πρόλαβε τον Χατζηγιοβάνη πριν σκοράρει σε κενή εστία, στο 57΄ ο Κνετ απόκρουσε το σουτ του Μακέντα μετά την εξαιρετική μπαλιά του Μπουζούκη ενώ στο 61′ ο Λουσέρο έσωσε την ομάδα του στο τετ-α-τετ του Γιόχανσον.

Οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Αριγίμπι έγιναν σαφώς πιο απειλητικοί, ο Αμερικανός έβαλε δύσκολα στην άμυνα των «πρασίνων» που μετά την έξοδο του Μπουζούκη(στο 65′ μπήκε στο ματς ο Περέα) έχασαν την μοναδική πηγή δημιουργίας. Η είσοδος του Μολό και του Νούνες δεν άλλαξαν τίποτα για τους φιλοξενούμενους και ο παθιασμένος Παναιτωλικός είχε τον τρόπο μέχρι το τέλος να είναι κοντά στην περιοχή του Διούδη.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, με τον Διούδη να σώζει.

Παναιτωλικός : Κνετ, Σανιά, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ντίας, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντάλσιο (46’ Αριγίμπι), Μπαϊροβιτς (82’ Ντουάρτε), Ρομάν (60’ Φυτόπουλος).

Παναθηναϊκός : Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Νούνες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65’ Περέα), Κολοβός (77’ Μολό), Μακέντα.

Exit mobile version