ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος – Μας έλειπε η ενέργεια»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το παιχνίδιν με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Δώνης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος - Μας έλειπε η ενέργεια»

Ολα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το παιχνίδιν με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν ήμασταν καθόλου απειλητικοί. Δεν είχαμε σωστές επαφές με την μπάλα»

«Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο. Ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά είχαμε κάποιες καθαρές ευκαιρίες, τις οποίες δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Στο τελευταίο διάστημα μας πίεσε ο Παναιτωλικός. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος μιας και δεν ήταν καλή η εικόνα μας»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν επηρεάστηκε από την διακοπή: «Το κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Μας έλειπε η ενέργεια, το κράτημα μπάλας και δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο ένας εναντίον ενός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.