ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Τα ίδια και τα ίδια!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τον… αδιόρθωτο Παναθηναϊκό που εξακολουθεί να μην μπορεί να κερδίσει τους «μικρούς».

Τα ίδια και τα ίδια!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου… Να κάνεις μια νίκη, να πας να πεις μια καλή κουβέντα και να σε ξενερώνουν και πάλι. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν δεν κατάφερε να εξαργυρώσει τη μεγάλη ανατροπή με την ΑΕΚ, έκανε γκέλα ΚΑΙ στο Αγρίνιο, σε ένα ακόμη από τα πολλά πισωγυρίσματά του. Σε μια περίοδο που έμοιαζε ικανός να κάνει μια νέα αρχή, να χτίσει ένα σερί, που έπαιζε στην τελική ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

Μπορεί στα μεγάλα ματς να κοιτάζει στα ίσια τους αντιπάλους του, να τους κερδίζει ή έστω να μην χάνει, αλλά στα μικρά, εκεί που πρέπει να είσαι το αφεντικό και να κάνεις εσύ το παιχνίδι τα βρίσκει σκούρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχουμε ενδείξεις ότι δεν θα υπάρξει κι άλλη.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε στη Λαμία, ούτε στο Αγρίνιο, ούτε στον Αρη, ενώ έχει χάσει εντός έδρας από ΟΦΗ, Λάρισα και Ξάνθη. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, αν και μάλλον υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με την έλλειψη βάθους και ποιότητας. Στα μεγάλα ματς παίζουν ΟΛΟΙ στο 100% και συγκεντρωμένοι, στα υπόλοιπα χρειάζεται τον παίκτη με την προσωπικότητα, αυτόν που θα σε πάρει από το χέρι, θα ξεμπλοκάρει το ταμπούρι και θα σου δώσει τη νίκη. Τέτοιους δεν έχει ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον πολλούς.

Στο Αγρίνιο πχ έλειπε ο Ζαχίντ και τα πρόβλημα στη δημιουργία ήταν τεράστιο. Βρέθηκαν και σε κακό βράδυ ο Μπουζούκης, ο Κολοβός και ο Χατζηγιοβάννης και… σχόλασε ο γάμος. Ενας Μακέντα δεν φέρνει την άνοιξη και όσο κι αν το πάλεψε ο Ιταλός στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Οσο κι αν μας πονάει λοιπόν σωστά είπε ο Δώνης στο φινάλε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει ακόμη στο επίπεδο της μεγάλης ομάδας για να κερδίζει τέτοια ματς όταν δεν παίζει. Γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό επαγγελματικές νίκες ΔΕΝ υπάρχουν.

Το πρώτο ημίχρονο στην κυριολεξία… δεν βλεπόταν και δεν είχαμε ούτε φάση. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, ο Παναθηναϊκός είχε ένα 20άλεπτο που έπρεπε και μπορούσε να το καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ στην εξέλιξη του μπορεί μέχρι και να το έχανε… Κάπως έτσι πέταξες άλλους δύο πόντους σε μια προσπάθεια να προλάβεις την 6άδα και σε μια περίοδο που έδειχνες ικανός να το καταφέρεις. Με τέτοια εικόνα ωστόσο μάλλον αυτό μοιάζει απίθανο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE