ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια

Μέσω του viva.gr και από τα φυσικά σημεία της VIVA η διάθεση των εισιτηρίων.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως σταματά η λειτουργία των εκδοτηρίων που βρίσκονται στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, η διάθεση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, θα γίνεται διαδικτυακά, μέσω του viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, καθώς και από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s.

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τόσο για το Πρωτάθλημα της Basket League, όσο και για εκείνους της Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.