Μοιάζει με στοίχημα που όσο κι αν το παλέψεις, αποκλείεται να το κερδίσεις. Μοιάζει με μια χαμένη ποδοσφαιρική υπόθεση, που δεν μπορεί να επανέλθει στα στάνταρ που θα ήθελε και ο ίδιος και η ομάδα. Ο Γιοάν Μολό δε μοιάζει, αλλά είναι μια αποτυχημένη μεταγραφή, που δε χρειάζεται άλλες ευκαιρίες μήπως και επανέλθει. Διότι δεν πρόκειται να επανέλθει.

Το να κουβαλά κάποιος ένα όνομα και μια ταμπέλα ενός καλού ποδοσφαιριστή που ήταν… κάποτε, δε σημαίνει πως θα τον περιμένει εσαεί μια ομάδα να επιστρέψει στα ίδια επίπεδα. Και στο Αγρίνιο, όπως και σε όλα τα παιχνίδια που έχει εμφανιστεί, ο Γάλλος ήταν κακός. Ανύπαρκτος. Έκανε ζημιά στην ίδια του την ομάδα.

Όταν μπήκε αντί του Κολοβού στο ματς με τον Παναιτωλικό, έμοιαζε ο Παναθηναϊκός να παίζει με παίκτη λιγότερο. Κάθε του επαφή με την μπάλα ήταν μια χαμένη επίθεση.

Χωρίς εκρηκτικότητα, χωρίς ταχύτητα, χωρίς πάθος, χωρίς μια σωστή ενέργεια. Είναι μάταιο να περιμένουμε από τον Γάλλο πότε και αν θα επανέλθει σε ένα επίπεδο φυσιολογικό.

Φαίνεται από… χιλιόμετρα πως έχει σοβαρό πρόβλημα με τη φυσική του κατάσταση, αλλά δεν είναι και το μοναδικό. Πλέον υπάρχουν ζωηρές αμφιβολίες για το αν η ποιότητά του είναι τέτοια που να μπορεί να βοηθήσει σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν πάει.

Ο Δώνης του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Γάλλος δεν επιστρέφει τίποτα πίσω. Η μεταγραφή του κρίνεται ως αποτυχημένη κι ας μην έχουμε φτάσει ακόμα ούτε στα μισά της περιόδου. Και ίσως η λύση του συμβολαίου του να είναι ο μοναδικός δρόμος αφού δε φαίνεται να υπάρχει μέλλον με τον παίκτη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου