ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (19:00, COSMOTE SPORT 4, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Ο Πιτίνο έρχεται, αλλά προέχει ο Ηρακλής

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή για το 8/8 στην Basket League αναμένοντας αύριο στην Αθήνα τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Πιτίνο έρχεται, αλλά προέχει ο Ηρακλής

Η όγδοη αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ηρακλή (19:00, COSMOTE Sport 4) με στόχο την διατήρηση του απόλυτου.

Οι «πράσινοι», που δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αναμένουν την Τρίτη την άφιξη του Ρικ Πιτίνο. Ο Hall of Famer προπονητής θα προσγειωθεί στην Αθήνα και το σχέδιο προβλέπει πως θα πάει απευθείας στο ΟΑΚΑ για την προπόνηση της ομάδας, που για τον λόγο αυτό έχει μεταφερθεί λίγες ώρες μετά. Το δεύτερο ντεμπούτο του θα γίνει στο ματς της Πέμπτης με την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Ράιον Μπράουν, ο οποίος είναι εκτός ρόστερ πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να αντικατασταθεί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Κώστας Κακαρούδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Ντάριους Γκάρετ επανήλθε στην ομάδα, ενώ ο Μιλένκο Τέπιτς είναι έτοιμος για ντεμπούτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...