ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες για Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Δώνης και Τσάβι Ρόκα συζήτησαν , με τον προπονητή να μεταφέρει τα... θέλω του στο νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες για Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Ο Τσάβι Ρόκα παρουσιάστηκε χθες από τους πράσινους και στη συνέχεια μίλησε τόσο με τον Δώνη όσο και με τους παίκτες του τριφυλλιού.

Αυτό που έγινε σαφές από τις επαφές του τόσο με τον προπονητή, όσο και με την διοίκηση, είναι ότι προτεραιότητα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί η ενίσχυση με δύο παίκτες: Έναν που θα αγωνίζεται ως μέσος και θα μπορεί όχι μόνο να μαρκάρει, αλλά και να βγάζει σωστά και γρήγορα την μπάλα μπροστά, αλλά και έναν εξτρέμ, ο οποίος θα έχει και ικανότητα στο σκοράρισμα «πατώντας» περιοχή. Αντίθετα, φαίνεται να ατονεί για την ώρα η αναζήτηση σέντερ φορ.

Ο Ρόκα επιστρέφει στην πατρίδα του με «κατευθύνσεις» για τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.