ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπόκλιση Ρικ στον κόσμο: «Πάνε παντού – Στην Αμερική έλεγα ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί πουθενά»

Ο Ρικ Πιτίνο είναι... ερωτευμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τι ανέφερε για την παρουσία τους στο Μόναχο.

Υπόκλιση Ρικ στον κόσμο: «Πάνε παντού - Στην Αμερική έλεγα ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί πουθενά»

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να αναλάβει επίσημα τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ο Αμερικανός προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις έβγαλε… ειδήσεις, ευχήθηκε να μείνει για δύο χρόνια, ενώ μίλησε και για μεταγραφικά θέματα.

Επιπλέον, ο Πιτίνο υποκλίθηκε και πάλι στον κόσμο του τριφυλλιού, δείχνοντας τον… έρωτα που έχει μαζί του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, όταν γύρισε στην Αμερική δε σταματούσε να μιλάει για το κοινό του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο Μόναχο, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πήγα πίσω και είπα ότι δεν έχω δει τέτοιους φιλάθλους ξανά στη ζωή μου. Στο Μόναχο φάνηκε λες και είχαμε 10000 φιλάθλους. Το ίδιο ήταν και στο Κεντάκι. Ταξιδεύουν, υποστηρίζουν την ομάδα. Είναι ώρα να φέρουμε σπίτι κάτι σημαντικό!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...