ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο σοβαρός Ρόκα και η κ@@@@ με Πιτίνο!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Τσάβι Ρόκα και το ντελίριο ενθουσιασμού που λογικά επικρατεί στον κόσμο της ομάδας , για την επιστροφή του Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο σοβαρός Ρόκα και η κ@@@@ με Πιτίνο!

Ο Παναθηναϊκός οργανισμός είναι μία στο κρύο, μία στην ζέστη. Κρύο με το 0-0 με τον Παναιτωλικό και κυρίως τη κακή εμφάνιση της ομάδας, που μας έφερε πίσω σε σχέση με τα συνεχόμενα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ζέστη στο μπάσκετ με την έλευση του Πιτίνο, που έχει δημιουργήσει έναν απίστευτο ενθουσιασμό στον κόσμο. Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έγινε η παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Τσάβι Ρόκα. Μου άρεσε πολύ στον Ισπανό, το γεγονός, ότι δεν μίλησε για πρότζεκτ (είπε μάλιστα δεν υπάρχει πρότζεκτ Ρόκα), κράτησε χαμηλά την μπάλα και δεν μίλησε καθόλου για τον εαυτό του. Μετά από μία εξαιρετική πορεία με την ΑΕΚ Λάρνακας θα μπορούσε να πει για την παρουσία του και τα 4 χρόνια επιτυχίας, που είχε.

Του δόθηκε αφορμή, αλλά δεν είπε κουβέντα. Ποτέ δεν είπε εγώ, αλλά μόνο εμείς. Γνωρίζει το μέγεθος του συλλόγου ιστορικά και φάνηκε από τον τρόπο, που μίλησε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρει καλά τον Γιώργο Δώνη από την Κύπρο, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και από την πρώτη στιγμή είπε, ότι θα υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι . Πολύ σημαντικό είναι αυτό, για την συνεργασία τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Η δουλειά του προπονητή είναι στα αποδυτήρια και στο γήπεδο, η δουλειά του τεχνικού διευθυντή είναι η επιλογή των παικτών με τα χαρακτηριστικά, που θέλει ο προπονητής.

Δεν έχει καμία δουλειά ο τεχνικός διευθυντής να κάνει ομιλίες στα αποδυτήρια στους παίκτες για αγωνιστικό πλάνο ενός αγώνα, ούτε βοηθάει τη συνεργασία του με τον προπονητή να του επιβάλει παίκτες, που δεν θέλει . Ο Ρόκα φάνηκε, ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το στιλ του τεχνικού διευθυντή. Το αν θα πετύχει, η όχι θα το δείξουν οι πράξεις του. Εγώ καταγράφω την πρώτη εντύπωση και περιμένω να τον κρίνω στην διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μπάσκετ η λέξη, που πραγματικά δείχνει το κλίμα των ημερών είναι μία . Κ@@@. Ο κόσμος είναι σε ντελίριο ενθουσιασμού με την επιστροφή του Πιτίνο για δύο χρόνια. Απόλυτα λογικό. Ο άνθρωπος είναι μύθος. Χρειάστηκαν έξι μήνες πέρυσι, για να τον λατρέψει ο κόσμος του Παναθηναϊκού . Η παρουσία του είναι εγγύηση, για την ομάδα ,για την συσπείρωση του κόσμου, για την προσπάθεια, που θα γίνει ώστε ο Παναθηναϊκός αρχικά να είναι στην 8αδα και βλέπουμε. Τα μεγάλα λόγια δεν μου αρέσουν. Το μόνο, που έχω να πω είναι, ότι ο Πιτίνο θα πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτό το ρόστερ και το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να φτιάξει την απόλυτη δική του ομάδα, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φθάσει ακόμα πιο ψηλά.

Είναι μεγάλη μαγκιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έφερε πάλι αυτόν τον κορυφαίο προπονητή στον πάγκο της ομάδας. Αν το έλεγες, ότι θα γινόταν αυτό πριν ένα χρόνο θα σε πέρναγαν τρελό. Αποδείχθηκε, ότι το καλοκαίρι έφυγε, διότι όντως είχε οικογενειακό πρόβλημα, που το ξεπερνάει και όλα τα άλλα που λεγόντουσαν αποδείχθηκαν ανοησίες και μπαρούφες. Ο ίδιος ο Πιτίνο είπε, ότι για αυτόν έπαιξε ρόλο ο σεβασμός προς το πρόσωπό του από τον Γιαννακόπουλο και ο απόλυτος έλεγχος της ομάδας και ο κόσμος περιμένει πως και πως το πρώτο ματς του Πιτίνο με την Μπασκόνια την Πέμπτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.