Με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, δείπνησε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος το βράδυ της Δευτέρας, ημέρα της παρουσίασης του Ισπανού από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν λίγο προν αναχωρήσει ο Ρόκα για τη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το πλάνο που θέλουν να έχουν στον Παναθηναϊκό, για το ρόστερ, τους νέους παίκτες, αλλά και τους ξένους.

Ο Αλαφούζος έχει κατά νου ένα πλάνο με 17-18 παίκτες πρώτης γραμμής και αρκετούς νεαρούς από την ακαδημία. Θέλει ο προπονητής να έχει λύσεις στη διάθεσή του και παράλληλα να υπάρχει χώρος για τα παιδιά που θα έρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Στο ρόστερ θα υπάρχουν λίγοι ξένοι, οι οποίοι θα είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά και δεν θα θεωρούνται συμπληρωματικοί. Ο Ρόκα δεν εξέφρασε την αντίρρησή του στο πλάνο του Αλαφούζου και εμφανίστηκε έτοιμος να δουλέψει πάνω σε αυτό.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι μπορεί να συμβιβαστεί με το μπάτζετ που ορίζει η διοίκηση και να προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου