ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το δείπνο Αλαφούζου – Ρόκα, οι ακαδημίες και οι ξένοι

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Αλαφούζου - Ρόκα πρν ο Ισπανός αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη. Ποιο είναι το πλάνο που ζήτησε ο μεγαλομέτοχος και έδειξε διατεθειμένος να ακολουθήσει ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Το δείπνο Αλαφούζου - Ρόκα, οι ακαδημίες και οι ξένοι

Με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, δείπνησε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος το βράδυ της Δευτέρας, ημέρα της παρουσίασης του Ισπανού από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν λίγο προν αναχωρήσει ο Ρόκα για τη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το πλάνο που θέλουν να έχουν στον Παναθηναϊκό, για το ρόστερ, τους νέους παίκτες, αλλά και τους ξένους.

Ο Αλαφούζος έχει κατά νου ένα πλάνο με 17-18 παίκτες πρώτης γραμμής και αρκετούς νεαρούς από την ακαδημία. Θέλει ο προπονητής να έχει λύσεις στη διάθεσή του και παράλληλα να υπάρχει χώρος για τα παιδιά που θα έρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ρόστερ θα υπάρχουν λίγοι ξένοι, οι οποίοι θα είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά και δεν θα θεωρούνται συμπληρωματικοί. Ο Ρόκα δεν εξέφρασε την αντίρρησή του στο πλάνο του Αλαφούζου και εμφανίστηκε έτοιμος να δουλέψει πάνω σε αυτό.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι μπορεί να συμβιβαστεί με το μπάτζετ που ορίζει η διοίκηση και να προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.