ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσαρτσαρής για Πεδουλάκη: «Ο προπονητής στην Ελλάδα είναι πιο αναλώσιμος και από κόλλα Α4…»

Τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την προπονητική σε ομάδα της Ελλάδας, ανέφερε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Τσαρτσαρής για Πεδουλάκη: «Ο προπονητής στην Ελλάδα είναι πιο αναλώσιμος και από κόλλα Α4…»

Εξαιρετικά δύσκολο είναι το επάγγελμα του προπονητή στην Ελλάδα, καθώς οι ομάδες δεν δίνουν στους κόουτς πίστωση χρόνου, σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος έφερε ως παραδείγματα – χωρίς να κατονομάσει – τις περιπτώσεις των Αργύρη Πεδουλάκη και Ηλία Ζούρο σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι αντίστοιχα.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό ο «Τσάρτσα» δεν θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική, όπως τόνισε.

«Μα γιατί δεν ασχολείσαι με την αγωνιστική προπονητική Κώστα; Γιατί ο προπονητής στην Ελλάδα, είναι πιο αναλώσιμος από κόλλα Α4 σε εκτυπωτή. Πάρτε για παραδείγματα, πώς έπραξαν οι 2 από τις μεγάλες μου αγάπες. Με 2 εκ των κορυφαίων προπονητών…», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο παλαίμαχος φόργουορντ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/KTsartsaris/status/1199380445223366657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1199380445223366657&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fbasket%2Ftsartsaris-o-proponitis-stin-ellada-einai-pio-analwsimos-kai-apo-kolla-a4%2F4025578

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...