ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν η Gazzetta Dello Sport έκανε δισέλιδο τον Παναθηναϊκό (pic)

Οι βρετανικές εφημερίδες πανηγυρίζουν για τη νίκη του Μουρίνιο απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι ιταλικές κάποτε αποθέωναν τον Παναθηναϊκό που κέρδιζε τον Special One.

Όταν η Gazzetta Dello Sport έκανε δισέλιδο τον Παναθηναϊκό (pic)

Δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ όλοι ίδιοι.

Δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ κανένας σαν τον Παναθηναϊκό.

Δεν κέρδισε και δε θα κερδίσει κανένας άλλος έναν… special προπονητή όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποιοι αντέχουν ένα ημίχρονο, όπως ο Ολυμπιακός χθες, πριν δεχτεί τελικά τέσσερα γκολ και φύγει με σκυμμένο το κεφάλι απένανι στον Πορτογάλο.

Κάποιοι άλλοι τον κέρδιζαν μέσα στο Μιλάνο και οι ιταλικές εφημερίδες τους αφιέρωναν δισέλιδα.

Από το… προσωπικό μας αρχείο, για λογαριασμό του αληθινού πρέσβη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Της μοναδικής ομάδας τα επιτεύγματα της οποία καμιά άλλη στην Ελλάδα δεν τα έχει πετύχει. Του Παναθηναϊκού.

Το αφιέρωμα της Gazzetta Dello Sport:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.